На 13 април, на Индија на клиентите со својот партнер ја посетите нашата фабрика

На 13 април, на Индија на клиентите со својот партнер посетите нашата фабрика. Нашиот претседател Јанг Xinyu и високи извршни директори топло добредојде на нивното пристигнување. Претседателот Јанг воведат нашиот производ линии и ќе се распрашуваа за барањата на Индија купувачи. Потоа, претседателот Јанг се ги провери нашите типични проектот за автоматско производство галванизација линија се наоѓа во Zhenhai област. Индија на клиентите се многу заинтересирани во нашата производна линија и комплимент на нашиот дизајн и квалитет на производот. Конечно, претседател Јанг разговараат за детални информации за соработка со Индија клиентите.


Време на мислењето: Nov-07-2018