On April 13, Lan India Customer Kanthi Kang Partner Visit Factory Kita

On April 13, customer India karo partner ngunjungi kita pabrik. presiden kita YANG Xinyu lan eksekutif senior becik welcome rawuh. Presiden YANG introduce garis produk kita lan takon bab syarat India customer kang. Banjur, presiden YANG dijupuk mrekso project khas kita baris produksi listrik otomatis dumunung ing distrik Zhenhai. Ing India customer banget interested ing baris produksi lan pujian ing desain kita lan kualitas prodhuk. Akhire, presiden YANG ngrembug rincian informasi kerjasama karo customer India.


wektu Post: Nov-07-2018